Nelpon kita +86-573-86862300

Napa Pilih Kita?

Aplikasi Produk

Dekorasi kanggo omah lawas.

Pasar Produksi

Pasar Amerika.

Sertifikat kita

Sertifikat UL.

Babagan awake dhewe

Maca liyane >
Jiaxing Kangtrust Imp & Exp Co., Ltd.

Jiaxing Kangtrust Imp & Exp Co., Ltd. didegaké ing 2014. Perusahaan kasebut minangka salah sawijining tutup lampu, kertas freshener udara, produsen mug sublimasi lan pemasok ing Tiongkok, khusus ing riset lan pemasaran barang lapisan sublimasi bermutu. Produk utama kalebu tutup saklar lampu, tutup outlet, cangkir, keychian, mouse pad, kertas freshener udara Kaos lan liya-liyane. Kita dununge ing Haiyan, Zhejiang, China, kanthi akses transportasi sing trep. Kabeh produk tundhuk karo standar kualitas internasional lan dinilai banget saka para klien ing saindenging jagad. Kangtrust nduwe tim profesional saben jam kanggo memenuhi syarat, Yen sampeyan kasengsem karo produk, aja ragu-ragu ngubungi kami. Kita ngarep-arep nggawe hubungan sing sukses karo klien ing saindenging jagad.